PROJECT NAME

Waterton Estates

WHAT WE CREATED

We built an entirely new, enlarged deck and pergola for these clients, and upgraded their screen room! The new deck features a stunning pergola area for BBQing, with lumber privacy screens. We used composite decking, and railings are black aluminum with glass panels. New LED lighting integrated in the steps, deck perimeter and pergola lends a charming ambience and makes the space easy to navigate when dark. Lastly, the retaining wall was reconfigured for the deck’s new footprint, and we installed new paving stone steps, firepit and patio area. 

The upgraded screen room features new faux beam details on the ceiling, new shiplap ceiling cladding with an LED spotlight grid, a ceiling-hung TV, and a new custom screen and wall system. 

This backyard oasis is ready for relaxing and entertaining for years to come! 

BEFORE AND AFTER

Before
After
Before
After
Before
After
Before
After
Before
After
Previous
Next
Subscribe to our monthly newsletterGet renovation tips delivered to your inbox

Receive renovation advice and best practices from building and design experts without feeling like you’re being spammed. We promise - no spam here.