PROJECT NAME

Cloverdale Condo Reno

WHAT WE CREATED

The main floor renovation of this condo in the Edmonton River Valley included a fireplace relocation and the addition of a beautiful custom mantle. We added a custom bishop’s bench and a boot room bench to create more seating. The hardwood flooring was refinished, and the custom tile floor and backsplash were installed to really make the space pop. A new exterior door was added along with new energy efficient LED pot-lighting to brighten up the space. The custom built-in hutch created even more storage space and the condo was refreshed with new trim, new crown moulding and a full repaint. 

cloverdale-condo-P9L0764
cloverdale-condo-P9L0810
Subscribe to our monthly newsletterGet renovation tips delivered to your inbox

Receive renovation advice and best practices from building and design experts without feeling like you’re being spammed. We promise - no spam here.